news agency

Comicbook interjú Elizabethhel és Iainnel

2015.11.21. 13:57, Thea

A comicbook.com készített egy interjút a 8.rész utána Elizabeth Henstridggel és Iain De Caesteckerrel FItzSimmonsról, a csókjukról és  a bolygón élő lényről. A teljes cikket a bővebbenre kattintva el tudjátok olvasni.

Valami más amit szeretnétek még mondani a rajongóknak? 
Elizabeth: Csak köszönjük, hogy nézik a sorozatot. Olyan sok remek korszakunk van, folyamatosan az, hogy megadják számunkra ezeket a jeleneteket, hogy felfedezhessük, mi lehet a következő lépés a kapcsolatukban, nagyon király volt az a pillanat. És nyilvánvalóan sok minden fog történni ezzel a bolygóval és az embertelenekkel, örülök, hogy megkapjuk ezeket a kisebb pillanatokat, valójában ez a karakter, a kapcsolat fejlődése. Reménykedünk benne, hogy az emberek szeretni fogják.

Iain valami még? 
Iain: Nem, egyet értek Elizabethel.
Elizabeth [nevet]

Végre láthattuk a nagy FitzSimmons csókjelenetet, de sok különböző érzés kavargott abban az egy jelentben. Melyik érzés volt az, amelyiknél Fitz elhatározta, hogy megcsókolja Simmonst?
Iain: Hát a beszélgetés felmelegítette, és próbálta valahogyan Willhez hasonlítani magát. Megkérdezte, hogy szerelmes-e Willbe és nekik már volt az a jelenetük korábban abban a részben ahol olyasmit mondott neki, hogy gondolt-e arra, hogy meglovagolja azt a hullámot a jövőben . Szerintem ahogyan Elizabeth is mondta, neki volt egy különleges pillanata Willel, nekik viszont sosem volt ilyen, úgy gondolom ez volt, ami felpezsdítette egy időre. Abban a jelenetben, csak felpezsdítődött egy időre, és látott egy gyors lehetőséget. Eléggé magas volt az intenzitás, és ő csak olyan volt, hogy elnézést francia barátom, „Ba*** meg”, tudod? El tudod képzelni? Képzeld el. Szerintem csak ez volt, és végül ez csak még bonyolultabbá és kínosabbá teszi a dolgokat. Nem gondolkozott. Ez egy hirtelen impulzus volt, amit láttatok.

Elizabeth: Szerintem tudni akarják. Ők sosem fedezték fel ezt a területet, és ez hozta el azt a pillanatot, ahol tudod ők ordibáltak egymással, világosan bennük volt, hogy megpróbálják elutasítani vagy csak próbálnak keresztül jutni rajta, ez nem működik. Amikor Fitz megcsókolta Simmonst, az, ahogyan Iain mondta, olyan volt, mint egy impulzus, már szinte frusztráció, csak ez volt a szituáció, nincsenek szavak többé, amik visszajöhetnének. Aztán amikor Simmons csókolja meg Fitzet, az kíváncsi volt. Ő már gondolkodott rajta és jó érzés volt, amikor megcsókolta őt Fitz, aztán akart még egy második csókot, ez az a fajta csók volt, amit talán a FitzSimmons rajongók szerettek volna. Nagyon megfontolt, aranyos, majdnem családias. Ekkor, tudták… mert szerintem valószínűleg mindketten abban reménykedtek, hogy szörnyű lesz, mert a szituáció ezt kívánja. De nem volt az, jó volt. Szóval Fitz azt mondta, hogy el vannak átkozva, mert nem látják a kiutat ebből.
 

Szóval a második csók egyfajta kimutatás volt Simmons részéről, ami szerepelt a vágyaiban és végre volt lehetősége felfedezni ezt Fitzel, ugyan ez volt Willel is, a felfedezés lehetősége?
Elizabeth: Igen, úgy gondolom abban a pillanatban akarta ő is. Ez teljesen más, mint bármi ami Willel volt. Willel – csukd be a füled Iain - nagyon szenvedélyes és zsigeri volt. Amíg a Fitzel való kapcsolata csak nagy szeretet, törődnek egymással, ez néha valahogyan fellángol, de ez mindig csak egy helyről teljesül, feltétel nélküli szeretet és törődés egymás iránt. Szóval ez olyasmi volt, mint ha azt mondaná, Szeretlek.
Iain: Most már kivehetem az ujjaim a fülemből?
Elizabeth: Igen, mostmár igen. Csak mondtam néhány remek dolgot.

Fitz és Simmons még nem tudják, de mi már tudjuk, hogy az a lény a bolygón Simmonsal egy ott rekedt erős Embertelen. Ráadásul Gideon Malick és az ATCU egy hardsereget próbál neki építeni. Figyelembe véve, hogy embertelen ellenes volt az előző évadban, ha tudná, hogy ez történik az egy fajta rémálom lenne számára?
Elizabeth: Szerintem mindannyian megrémülnének. Ez egy új fenyegetés. Vannak emberteleneink, akik potenciális gonosztevők, de Simmons ott volt azon a bolygón, és szembe nézett azzal a dologgal, és megrémisztette. Szóval úgy gondolom, nagyon vigasztalhatatlan lenne.

 

Fitz is ugyan így érezne vagy ő egy kicsit nyugodtabb az embertelenekkel miután, annyit dolgozott Daisyvel?
Iain: Igen, szerintem az előző évadban Fitz és Simmons nem értett ebben egyet, de egyikük sem tévedett, tényleg. Ők némileg különféle oldalairól jöttek a tudománynak, és szerintem ő szimpatizál Daisyvel. És úgy gondolom, amikor volt az agysérülése, az emberek másként néztek rá, másként kezelték, mint egy sérültet és nem önmagát. Így valami hasonlót érzett, mint ami Daisyvel történik, van valami kötelék köztük ebben az értelemben. Egy hasonló dolgon osztoztak, és valahol megtudta érteni, hogy min megy keresztül Daisy. De ő valószínűleg nem tud eleget az embertelenekről még, ez nem teljesen feltárt és felfedezett, szóval szerintem van egy oldala, ami megijeszti őt is, és ha azok az erők rossz kezekbe kerülnek, szerintem tudja, hogy veszélyesek lehetnek.

 

Valami más amit szeretnétek még mondani a rajongóknak?
Elizabeth: Csak köszönjük, hogy nézik a sorozatot. Olyan sok remek korszakunk van, folyamatosan az, hogy megadják számunkra ezeket a jeleneteket, hogy felfedezhessük, mi lehet a következő lépés a kapcsolatukban, nagyon király volt az a pillanat. És nyilvánvalóan sok minden fog történni ezzel a bolygóval és az embertelenekkel, örülök, hogy megkapjuk ezeket a kisebb pillanatokat, valójában ez a karakter, a kapcsolat fejlődése. Reménykedünk benne, hogy az emberek szeretni fogják.

Iain valami még?
Iain: Nem, egyet értek Elizabethel.
Elizabeth [nevet]

 
next episode


3. évad 9. rész - Colsure
megjelenés: Amerika, 2015. december 1. 21:00
Ward bosszú hadjáratot indít a SHIELD csapata ellen, hogy térdre kényszerítse őket, Coulson bebizonyítja, hogy bármire képes azért, hogy kiegyenlítsen.


2.évad 19.rész - The dirty half dozen
megjelenés: Magyarország, 2015. november 26. 22:05
Gonzalesnek és Coulsonnak félre kell rakniuk a nézeteltéréseiket, hogy együtt szembenézhessenek a Hydrával még ha ez ahhoz is vezet, hogy olyannal kelle együtt dolgozniuk akiben nem bíznak.

 
chat
 
SHIELD family

 
elite

 
    
    
    

15/11

 
projects

Agents of S.H.I.E.L.D.
év: 2013 -
státusz: forgatás alatt
évad: 3


6 Miranda Drive
megjelenés: 2016. január 8.
sátusz: kész
szerep: ?
műfaj: Thriller, Horror


The wolves at the door
megjelenés: 2016
státusz: utómunkálatok
szerep: Joanna
műfaj: Thriller


The Tourist
megjelenés: 2015
státusz: utómunkálatok
szerep: Eric Lazard
műfaj: romantikus

The Resurrection of Gavin Stone
megjelenés:2016
státusz: ?
szerep: Gavin Stone
műfaj:vígjáték, családi, romantikus


Commitment (rövid film)
megjelenés: 2015
státusz: kész
szerep: Tube Male
műfaj: vígjáték, dráma


Baby, Baby, Baby
megjelenés: 2015
státusz: kész
szerep: Sunny
műfaj: vígjáték, dráma, romantikus

Marvel's most wanted
megjelenés: 2016
státusz: bejelentett
szerep: Bobbi Morse
műfaj: akció, dráma, sci-fi

 
Social Network

MARVEL 
AGENTS OF SHIELD
CHLOE BENNET
CLARK GREGG
BRETT DALTON
MING-NA WEN
LUKE MITCHELL
ELIZABETH HENSTRIDGE
ADRIANNE PALICKI

MARVEL 
AGENTS OF SHIELD
CHLOE BENNET
CLARK GREGG
NICK BLOOD
MING-NA WEN
LUKE MITCHELL
ELIZABETH HENSTRIDGE
ADRIANNE PALICKI

 

 
About


Az oldalt THEA szerkeszti 2015.10.03. óta. A design a második és szintén Thea készített, viszont ccs kód alapja Lindától van. A feliratozásért hálás köszönet jár Bendernek. Az oldal nem áll semmilyen kapcsolatban az ABC-vel, sem a sorozat szereplőivel, a stábbal. A fordítás mind saját így kérlek ne lopd el, ha felhasználod jelöld meg a forrást. 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints